12 Comments

  1. meansteen
    29th July 2011 @ 3:57 pm

    Hey there, thanks for posting this. I've been struggling with this for the last week. Unfortunately, I've been following these directions precisely, and I still get the same results. I can publish fine with FP11, but once I add the new away3d class, I get the following error:

    VerifyError: Error #1014: Class flash.display3D.textures::Texture could not be found.
    at away4demo_fla::MainTimeline/PrimitivesTest()
    at away4demo_fla::MainTimeline/frame1()

    I posted on the Away3d forums, and the said it was likely in my configuration for CS5.5… but these are steps I have taken, multiple times, to compile from 5.5 and I keep getting this error. Please, please help!

    Reply

  2. meansteen
    29th July 2011 @ 6:57 pm

    Oops! Fail on my end. I wasn't previewing my files in the browser. All is good. Thanks anyways.

    Reply

  3. Skah
    6th September 2011 @ 9:33 pm

    Good evening, I just installed the latest version of Flash released today. (RC 1 11.0.r1.129)

    I've followed your tut step by step and I've setting this up on Flash CS5, with Flex SDK 4.5.1.

    My worry is that I can not produce any results. When i try to compile an Away3D example (downloaded with the sources on the latest SVN trunk), My HTML/SWF page still blank, but standard as3 code keep working. And nothing append when i try the debugger player.

    I'm sure I've don't forget anything… The FlashPlayer11.xml is ok, swc is in the right place… I compile in Flash 11 with my CS5… Away3D sources are rightly pointed too.

    How can i do? Thanks.

    Reply

  4. Skah
    7th September 2011 @ 3:34 pm

    That's all right! My problem was due to "Matrix3D" that has been changed in Flash 11 RC1. So, sorry for the post, a response came some hours later.
    ( http://away3d.com/forum/viewthread/676/ )

    Get the latest sources from git, and test with "WireGridTest.as" example.

    But now i have some problems getting work "Flex SDK 4.5.1" for compile with the "EMBED" tag. There is other things to do than setting the Flex SDK path in my "ActionScript 3.0 Advanced Settings"? Thanks, again.

    Reply

  5. Anonymous
    24th October 2011 @ 2:56 pm

    Doesnt work. Followed step by step and still only get up to 10.2 in publish settings

    Reply

  6. Anonymous
    25th October 2011 @ 7:03 am

    This does work. I followed the steps and have version 11 of the player working. Thanks.

    Reply

  7. Anonymous
    28th October 2011 @ 12:01 pm

    Works, thanx!Change the "player name" tag in xml (CS5.5)to Flash Player 11 also, so it could get visible in publish settings.

    Reply

  8. Anonymous
    1st November 2011 @ 7:45 pm

    Thanks for this Tutorial. This works fine for me.

    Reply

  9. Anonymous
    3rd May 2012 @ 6:39 am

    Thank you for this great help!!

    I noticed that the download-link for the globalPlayer.swc has changed slightly, it is (at the moment):
    http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer11-3.html

    Clicking the (older) download link in your blog post now unfortunately redirects to the "official" flash player install page where there's no "globalPlayer.swc" available for download

    Reply

  10. Anonymous
    27th August 2012 @ 8:32 am

    Reply

  11. Videometry.net
    28th August 2012 @ 12:44 pm

    Thanks Anonymous 🙂

    Reply

  12. Chris
    15th October 2012 @ 5:52 pm

    I'm getting this error from the Output panel.

    Warning: 5004: The file 'C:Program Files (x86)AdobeAdobe Flash CS5CommonConfigurationActionScript 3.0FP11playerglobal.swc', which is required for typechecking ActionScript 3.0, could not be found. You may need to reinstall Flash. 1017: The definition of base class MovieClip was not found.

    Went through the tut twice and it appears I didn't miss anything so I'm at a loss. Flash Player 11 shows up in the Player Publish settings though so I know Flash is recognizing the .swc file. This is strange.

    Reply

Leave a Reply